Tankönyvosztás

Kedves Szülők! 
Augusztus 23-ával megkezdjük a felső tagozat számára a tankönyvek kiadását a 2022/2023-as tanévre.
A tankönyvek között lesznek olyanok, amelyek tartós könyvek, könyvtári nyilvántartásban vannak, tanév végén vissza kell szolgáltatni őket. (Hogy melyek ezek a könyvek, arról a honlapon az Információk menü alatt található Tankönyvek 2022-2023  cím alatt feltöltött jegyzékből tájékozódhatnak.) A SZÜLŐNEK a tankönyv átvételével, és a fent említett év végi visszaszolgáltatással kapcsolatban egy átvételi elismervényt alá kell írni.
Ha  a gyermek egyedül jön a tankönyvekért, akkor ezt az elismervényt hazaküldjük vele, és az első tanítási napra kérjük a szülő által aláírva visszaküldeni.
 – Az alsó tagozaton a tankönyveket az első tanítási napon adják ki tanító nénik a tanulóknak.  Az átvételi elismervényeket a szülői értekezleten  fogják a szülők aláírni.
– A felső tagozaton ha valaki a megadott időpontokban nem tudja átvenni a tankönyvét, azt pótlólag az első tanítási napon teheti majd meg.
– Ennek mikéntjéről a tanulók az osztályfőnöküktől kapnak tájékoztatást szept. 1-jén.

– Azok a tanulók, akiknek az előző tanévről tartós tankönyv tartozásuk van, annak leadása után tudják átvenni tankönyveiket.