Tanévzáró

Kevés olyan jeles nap van egy iskola életében, amelyet azonos lelkesedéssel várnak tanárok, és diákok. A tanévzáró ünnepség biztos, hogy ezek közé tartozik. A vakáció hangulatát idézte meg a 2. Évfolyam műsora.

180 tanítási nap van mögöttünk, mely során a  tanórai és a tanórán kívüli ismeretszerzés, közösségi programok, osztálykirándulások,  versenyek, szabadidős programok, témanapok, ünnepi megemlékezések, farsang, Juniális tették változatossá a tanévet.
Visszatekintve a mögöttünk lévő tanévre nagyon sok diákunk teljesítményére büszkék lehetünk. 556 tanulóból a tanévet eredményesen zárta 554 fő. 162 (110+52) tanuló kitűnő, 47 kimagasló (27+20 ), 30 jeles (17+13 ) tanulmányi eredményű (43%). Nevelőtestületi dicséretben részesült 72 (31+41) fő.

Az iskola személyesen megköszönte azoknak a szülőknek a segítségét, akik az osztályközösségek munkáját segítették. A szülők elismerő- és díszoklevélben részesültek:

Elismerő oklevélben részesül  kiemelkedő közösségi munkájáért, példa értékű segítőkészségéért: Hetényi Botond 8.b


Az idei tanévben iskolánkból dr. Kapásné Fóris Beatrix tanítónő és Győriné Kerekes Zsanett tanárnő vehették át a Tankerület kiváló pedagógusa elismerést: